Coronavirus

Vanaf 28 april 2020 zijn we weer open voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen 'ja' antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in thuisisolatie (verplichte quarantaine, vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld)?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
  • Controlevraag: Bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond?

Let bij uw bezoek aan de praktijk op dat u de aangegeven aanwijzingen opvolgt. Zo zorgen we er samen voor dat we geen onnodige risico's lopen.

Informatie rondom uw bezoek aan onze praktijk in de tijd van het nieuwe Coronavirus vindt u hier.

Heeft u pijnklachten, of andere zorgen rondom uw mondgezondheid, neem dan telefonisch contact op met onze praktijk. Voor spoedgevallen is behandeling altijd mogelijk.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur op (0548) 61 48 50.

Kijk voor de meest actuele maatregelen mbt het Coronavirus op de site van het RIVM.